Sabtu, Januari 23

Silent Saturday #2


Assalamualaikum....



Isnin, Januari 18

Blues Monday #94

Assalamualaikum wbt...

JOM KURUS!


Huhuhu... seronok bebudak office aku hari ni.. masing-masing dengan azam nak kurus dan mengempiskan perut... yang paling best yang dah kurus pun nak kurus gak.. muehehehehe... kelakar betul lah dema ni.. huhuhu.. aku pun sebenarnya berat aku dah naik mendadaknih.. hari tu bersenam kejap, lepas tu berhenti.. bersenam kejap, then berhenti... mana nak kurusnya.. naik lagi adalah.. huhuhuhu....

JOM KURUS KAWAN-KAWAN huhuhu....

Hehehe.. ada beran join?

Isnin, Januari 11

Demam Dilwale





Assalamualaikum wbt...

Demam Dilwale dah melanda aku dengan anak aku... huhuhu.. minggu lepas aku kata kakak kaunter depan dah demam Dilwale, Minggu ni aku pula yang demam.. dan berjangkit juga dengan anak teruna aku.. AG Hot FM pun tgh demam Dilwale nih, pagi tadi nak sampai sekolah kami layan lagu Janam.. huhuhuhu...

Best jugalah jalan ceritanya. Bertemakan filem komedi aksi, Hubungan kekeluargaan antara adik beradik, pergaduhan merebut barang curi, dan percintaan. Tapikan tak boleh nak lawan Mohabbatein punya feelinglah... pasalkan filem Mohabbatein lebih feeling dan tangkap nangislah.. yang Dilwale nih.. ada unsur-unsur lawak dan aksi desyum-desyum kebabom.... ahaks...


Aku dari dulu memang suka dengan Kajol. Kali ni nampak muka dia lebih matang. Aku suka tengok dia pasal pakaian dia sentiasa nampak sopan. Tak macam artis-artis bollywood yang baru sekarang, nampak lebih terjojol dari lakonan yang ntah hape-hape. Kadang-kadang naik tak selera aku tengok cerita tuh sebab artisnya seksi sangat.

Satu lagi yang best... tempat dia cantik.. uniq sangat tempat nya huhuhuhu.. Hai.... Shah rukh Khan.. sweetnya dia.. cantiknya Kajol... hmmm... aku dah angau... 

Walaupun aksi desyum-desyum tu sebenarnya tipu huhuhu.. aksi lebih.. tapi muka SRK gak nampak macho.. muehehehe.... ada masa-masa kelakar, masa Raj nak ngorat Meera.. masa Dev mengorat Ishita dan kisah-kisah yang lain.

jom layan lirik Janam



Janam Janam Lyrics from Dilwale A romantic song sung by Arijit Singh and Antara Mitra featuring Shahrukh Khan and Kajol.
Singers: Arijit Singh, Antara Mitra
Lyrics: Amitabh Bhattacharya
Music: Pritam
Director: Rohit Shetty
Music Label: Sony Music India

Janam Janam Lyrics

Janam janam janam saath chalna yunhi
Kasam tumhe kasam aake milna yahin
Ek jaan hai bhale do badan ho judaa
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida

Meri subah ho tumhi
Aur tumhi shaam ho
Tum dard ho tum hi aaraam ho
Meri duaaon se aati hai bas ye sadaa
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida

Aha ha ha...

Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida..

Teri baahon mein hai mere dono jahaan
Tu rahe jidhar meri jannat wahin
Jal rahi agan hai jo ye do tarfa
Na bujhe kabhi meri mannat yahi
Tu meri aarzu, main teri aashiqui
Tu meri shayari, main teri mausiqi

Talab talab talab bas teri hai mujhe
Nashon mein tu nasha banke ghulna yunhi
Meri mohabbat ka karna tu haq ye adaa
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida

Meri subah ho tumhi
Aur tumhi shaam ho
Tum dard ho, tum hi aaraam ho
Meri duaaon se aati hai bas ye sadaa
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida

Aa... alvida..
O... na na..

Read more: http://www.lyricsmint.com/2015/12/janam-janam-dilwale.html#ixzz3wuHBFamz

Hmmmmm...... (tangan kat dagu, muka feeling).. muehehehehe.. Adios...

Blue Monday #93


Assalamualaikum wbt...

Hari Isnin kembali... dan seperti biasalah.. hantar Anak teruna ke sekolah dan menghadapi jammed seperti selalu. Hari ni pulak, ada perhimpunan jabatan Khidmat pergurusan, bos bagi arahan pergi dewan besar. Hmmm.. saya yang menurut perintah.. Habis perhimpunan, turun bawah, makan sarapan dan mula kerja. Harini agak slenga sikit pasal esok dah nak mesyuarat jabatan aku. Hmmm.. apa nak buat monday blueskan....

Adios...