Isnin, Februari 4

Blues Monday #20

Sangat sibuk ini hari.. kiri kanan x sempat nak toleh, ke toiletpun kena catu huhuhu..

 
Big bos macam sibuk sangatlah dari aku, setakat edit manual prosedur kerja yang memang dah siap editpun tak siap-siap edit sampai tengah hari dah nih.. Keja yang sepatutnya dia buat bagi kat aku. abih aku takde kerja gak ke? Aku tau aku senior kat opis nih, tapi keja yang sediadapun aku dah tak terbuat, inikan nak tanggung kerja orang lagi. Cukup tension bila 2nd bos mc plak.. bala-bala..

Huhuhu... mau pindah jabatanlah...............

4 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

smela kite busy ari nih

Green Amila berkata...

-blogwalking sini-
Orang bekerjaya mesti monday blues pnye.papepon selamat bekerja.

Syaz Blackrose berkata...

huhuhu.. selalu hari isnin adalah hari yang cukup rileks.. tp semalam terlebih sibuk, dgn publicnyer..dgn keja dalam lagi. yg public lak terlebih rajin utk dtg hari isnin biasanya hari jumaat yg sibuk giler2 huhuhu

Isabel Diaz berkata...

Isnin memang waktu yang paling sibuk dalam seminggu..