Isnin, Februari 10

Blues Monday #45


Assalamualaikum...

Hmm.. pagi-pagini bos kat pejabat aku meroyan tetiba pulak nak buat morning prayer @ bagi peringatan kat staff pejabat supaya dengar cakap dia. What everlah Bos. Bukan nak berkurang ajar tapi sikap Bos yang tak boleh nak berlebih kurang, tidak berperikemanusiaan dan terlalu diktator mengikut perangai 'ayah angkat' Bos tu yang banyak menyusahkan kami sebagai pekerja bawahan.Nak tau apa pasal aku sebut 'ayah angkat'? sebab nama bapak dia dengan nama Big Bos sama.

Akhir-akhirni badan aku tak berapa nak sihat sangat. Mungkin disebabkan mental aku yang dah tak sihat kot... Bila pemikiran dan mental tak sihat, badan akan menerima rasa sakit itu. Hahaha.. ini adalah teori akujer.. bukan dari mana-mana fakta ek..

Tekak aku tengah sakitni dan batuk-batuk melanda diri huhuhuhu.... Adios...

3 ulasan:

Isabel Diaz berkata...

Take care sis.

razifredz berkata...

agak2 stress tu n nak demam jg nampaknya tu

Syaz Blackrose berkata...

Thanks Isabell..

razi, stress sebab boss stress sebab di tekan oleh org atasan.. alhamdulillah cuma batuk dan selsema sahaja