Isnin, November 3

Nuffnang Premiere Screening of Big Hero 6



Assalamualaikum..



Big Hero 6, Macam best jer aku tengok. Macam seronokjer.. Macam best jer.. Anak teruna aku mesti tak sabar-sabar menunggu.. 

Layan Sinopsis jap,

Synopsis
With all the heart and humor audiences expect from Walt Disney Animation Studios, “Big Hero 6” is an action-packed comedy-adventure about robotics prodigy Hiro Hamada (voice of Ryan Potter)


who learns to harness his genius—thanks to his brilliant brother Tadashi (voice of Daniel Henney) and their like-minded friends: adrenaline junkie Go Go Tomago (voice of Jamie Chung)
 
neatnik Wasabi (voice of Damon Wayans Jr.), chemistry whiz Honey Lemon (voice of Genesis Rodriguez) and fanboy Fred (voice of T.J. Miller).
When a devastating turn of events catapults them into the midst of a dangerous plot unfolding in the streets of San Fransokyo, Hiro turns to his closest companion—a robot named Baymax (voice of Scott Adsit)—and transforms the group into a band of high-tech heroes determined to solve the mystery.

Ada pula contest oleh nuffnang dengan kerjasama Walt Disney Malaysia, nak bagi 25 couple tiket pass exclusive. Caranya mudah sahaja, cuma nyatakan "siapa hero di mata anda" itu sahaja. Mudahjer... aku pun masuk jugak..

lihat link ini

1 ulasan:

Jazz Lover berkata...

Ada tengok teaser dekat cinema. Macam best tapi bf tak minat tengok cite kartun. Huhu.