Isnin, Februari 23

Blues Monday #75


Assalamualaikum wbt...

Blues sungguh pagini.. aku sakit perut cirit-birit dari semalam dan juga, aku lambat keluar dari rumah menghantar anak teruna ke sekolah. Elokje depan sekolah menengah yang berdekatan dengan rumah aku, aku rasa jalan macam lengang. 

Wah seronoknya... sekolah menengah tak buka lagilah.. macam tu juga sekolah menengah cina dekat sekolah anak aku. Alhamdulillah dipermudahkan perjalanan aku hari ni.

Harini aku ada mesyuarat kena handle. Hmmm... dengan sakit perutni, dengan mood yang melayang bolehke aku bertahan? Niat nak ambil cuti sakit, tapi fikirkan tugas dan teringatkan arahan pihak atasan, kami tak boleh cuti kecemasan ataupun sakit pada hari isnin dan jumaat. Jadi kenalah aku bertahan tapi andai teruk dan perlu dibawa ke hospital aku saman majikan aku nih... muehehehehehe.......

Oh ye, empat hari bercuti kome semua ke mana?

Aku pulak, balik kampung sebab nak urut badan. muehehehehe...


2 ulasan:

hainom OKje berkata...

Hihi comelnya kucing tgh massagge tu ....Dulu company okje pun sama EL atau MC tak boleh ambik hari Isnin...

Syaz Blackrose berkata...

Hehehe.. ehsan dari en google OKjer. Tulah.. kalu dah terpaksa macam mana agaknya tu... potong gaji ke apeke..