Rabu, September 12

Segmen #9 : "Curi-Curi Suka" Giveaway!

Assalamualaikum,

Hehehe.. aku ni terukkan? hutang post tak berbayar lagi, sibuk nak ikut segmen pulak.. hahahaha nasiblah.

Aku ikut segmen nih pasal dia bagi giveaway buku. Disebabkan akuni gila eh silap, minat sangat dengan novel, so aku pun follow tuan blog dan buat entri ni.

 Title: Curi-Curi Suka
Author: Liyana Zahim
Genre: Love

Reviews:
For me this book sounds lovely, "Dalam diam, dia curi-curi suka pada seseorang. Entah siapalah yang telah mencuri hatinya. Alangkah indahnya perasaan apabila yang dicintai itu juga mencintai."
Mari kita amanat tuan blog, dan klik SINI untuk review.

"You have until 11:59 p.m. Sunday, 16 September 2012 to enter. No entries will be accepted after 11:59 p.m. on 16 September 2012. Winners will be chosen randomly and will be announced on 18 September 2012. So spread the word out!"




3 ulasan:

Intan Norhaida berkata...

gud luck ye....kalau dpt noveltu..leh wat review ttg novel tu k...

Hanif Idrus berkata...

Selamat berjaya memperolehi novel idaman anda.
Say adah buat entri pasal pagerank (PR) boleh baca bila free nanti..Thanks

FL blogh0use berkata...

hye2!! good luck ! =)