Sabtu, November 2

Movie #3 Thor : The Dark World 3D

Assalamualaikum..

Tadi aku view blog sendiri ternampaklah iklan kat Nuffnang pasal filem Thor; the dark world. 

Hehehe.. cerita ada makna tu...sajajer nak inform kat kome esok petang aku pergi tengok filem ni dalam 3D. kami pergi satu family dari atuk ke cucu pakej semualah cicitjer takde. muahaha... tak sabar rasanya.. jom kita menonton...

Kita jumpa di Tropicana shopping mall ek tengok 3D...(jiran sebelah-sebelah sambut deepavali, aku lak keluar tengok wayang.. ahaks...)

Sebelum terlupa, Selamat menyambut Deepavali pesta cahaya bagi kaum india, jiran-jiran aku, jiran ma aku dan auntie Paru.. dan selamat berhujung minggu buat yang lain..

4 ulasan:

Isabel Diaz berkata...

Teringin pulak nak tengok. Ramai blogger cite pasal movie nie.

hainom OKje berkata...

Sedap ke cite tu Syaz...macsm cite peranv je hehe...

Hanif Idrus berkata...

Dan tengok!!! Tapi 2D ler sebab penuh betulpanggungwayang ni..huhuhuhu.
Cerita memang best!!

Syaz Blackrose berkata...

yup betul kata bro hanif, mmg best.
banyak sains efek okje.. byk lawan-lawan. tp yg x phmtu tang akhir citer. sambung lagi nanti nih....