Selasa, Ogos 7

Segmen #6: Blogwalking sambil beramal

Assalamualaikum..

Diam tak diam, dah  18 Ramadhan kita tempuh. Cepat sungguh masa berlalu. dan untuk bulan ramadhan ni sahaja, ini segmen ke enam dah teman join.


pada sahabat-sahabat blogger, jom join segmen nih sambil beramal. Klik kat SINI ek

Tahunni, seperti biasa dan setiap tahun, teman akan balik ke Beruas, Perak untuk beraya. Ater.. teman dah tiada kampung dah nak balik sejak Arwah opah kembali ke rahmatullah dan ini tahun ke tiga kalau tak silap temanler.. teman tak menjenguk ke rumah Arwah opah tu.

6 ulasan:

Linda Zehan berkata...

Salam.. Thanks join... gud luck yer.... nant balik braya hati2 yer... ^__^

Cik Bunga berkata...

datang dari segmen yang sama!!

dah follow awak..hope awak sudi follow Cik Bunga balik!!

Salam Perkenalan dari Cik Bunga :)

htp://mimibaharudn.blogspot.com

Cik Bunga berkata...

datang dari segmen yang sama!!

dah follow awak..hope awak sudi follow Cik Bunga balik!!

Salam Perkenalan dari Cik Bunga :)

htp://mimibaharudn.blogspot.com

Linda Zehan berkata...

Posto posto.. kad raya.. kad raya...

http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/kad-raya-untuk-mereka.html

Linda Zehan berkata...

2 orang yang bertuah Lz dah umumkan... jom tgk siapa yang kena..

http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/pemenang-cabutan-bertuah-segmen.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah berkata...

Returning blogwalking visit, is blogwalking sambil2 tekan2 apa yang patut. Kalau akak ada segmen invite is ok?