Isnin, Ogos 27

SEGMEN #7: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI!

Kena pulak tajuk segmen ni dengan mood aku hari nih, tapi aku ni 2 dalam 1 mood raya plus mood cuti.. ahaks.. tgk kat blog SINI untuk tau lebih lanjut detail segmen ek.

Sambung balik, Manakan tidaknyer... dari hari jumaat sampailah semalam minggu lepas tau bukan jumaat lepas yer.., aku masih bercuti dan hanya beraya di kampung suamiku dan abahku di Perak. Hari ni jer, aku baru menjejakkan kaki aku kat opis aku ni. Dalam erti kata lain, duit raya anak aku belum cukup dikumpulkan lagi nih... ahaks..

Menambahkan lagi mood rayanih, bila office akunih belum buat jamuan lagi, Khamisni pula, ada majlis sambutan hari raya secara besar-besaran oleh Majikan tempat kerja akuni. Belum lagi buat tradisi baraan sekitar kawasan taman perumahan aku, rumah kawan-kawan aku dan rumah kawan-kawan Hubby aku lagi...

Hmm.. pendek kata selagi tak habis bulan Syawal, selagi tulah tak habis suasana raya nih, padahal sebenarnya raya hanya pada 1 syawal jer.. hahaha...

Sebenarnya gambarnih di ambil pada tahun lepas, tahunnih tak sempat nak ambil gambar langsung. tak sempat nak possingpun. dan gambar ni gak di ambil dek anak teruna aku tgklah jari dia kat tepi tu...


Jadilahyer.. janji gambar raya ahaks.. ok adios...

6 ulasan:

cik yuyu berkata...

TQ join & support this segmen.. :)

dyabunga berkata...

wah bestnya ada jamuan.hihi

Syaz Blackrose berkata...

jamuan ofis time bos takder.. kukikukikuki...

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah sini dari segmen yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Cendol berkata...

okay la tu ade jgk gambo raye..lg sadis kalo taun ni takde taun lps pn takde..hmm

hainom OKje berkata...

he...he.... gambar basilah ni kiranya...belasah ajelah...janji ada...