Rabu, Januari 16

Promo Smart Lunch Pizza Hut

Assalamualaikum.. 

    Entry harini juga adalah schedule entry aku. Kali inni aku nak cerita pasal Promo Smart Lunch ole Pizza Hut. Harga hidangan di tawarkan dari RM 8.90 hinggalah ke RM 18.90. 

Pilihan RM 8.90, kita boleh memilih makanan utama antara pan pizza saiz kecil dan sandwiches
Bagi Harga RM 12.90 pula, kita boleh memilih main  dishnya antara pasta dan nasi
Akhir sekali, untuk harga RM 18.90 pula kita boleh memilih 3 jenis main dish iaitu makanan western antaranya chicken chop dan sebagainya lagi.

Banyak pilihan hidangan boleh dipilih di sini. Promo ini hanya dibuka pada waktu bekerja sahaja tak termasuk hari cuti dan cuti umum. Smart luch ini hanya bermula dari jam 12 tgh hari ke jam 3 petang sahaja. Kalau tak silap aku lah. XOXO D

5 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

Boleh cuba gak..kalau tak..boleh tahan nak membayarnya..

Syaz Blackrose berkata...

Muehehehe.. sebab dah makan tu yg promo tuh...

Remy hazza berkata...

tertiba teringin nak mkn pija.... hu3

Mentari Minda berkata...

saya suka juga pizza nie...tapi yang tak tahannya...ada di antara permis servicesnya lambat...perut dah kembung dengan air makanan baru nak sampai hahaha..

hainom OKje berkata...

Baru makan pizza hut minggu lepas... masih belum kepengin lagi hihi...