Khamis, Januari 10

Segmen #11:Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Assalamualaikum...

Kengkawan blogger.. Bro Hanif buat segmen lagilah, kali nih ada GA lagi. Ini kali ke-2 aku ikut segmen Bro Hanif ni. Syarat-syarat nya amat mudah,

  1. Kena buat entri Tajuk Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen, pastu tempek banner kat bawah dengan link skali (klik pada gambar)
  1. Follow G+ dan Follower friends
  2. Tag 2 kawan. Hmm saper ye aku nak tag. Aku tag Yan ty dengan Husna
GA akan diberikan kepada segmen yang mempunyai paling banyak komen. Halamak ini yang susah skitnnih.. next week 1 minggu aku takde dan tak dapat nak online nih.. takpe akan aku cuba kejar nanti.

lupa pulak nak bagitau.. tarikh penyertaan dari 9 januari hingga 9 februari. setiap orang yang baru join dia akan dia masukkan dalam bloglist hanif dia. begitu juga dengan aku, bagi yang follow aku akan aku follow balik dan dimasukkan dalam bloglist Firdausy juga kat SINI

38 ulasan:

THE AUTHOR berkata...

Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

Unknown berkata...

Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

Salmi berkata...

Good luck!
Ibu datang dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

TRAVELOG ATEH berkata...

Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Aynora berkata...

dah join giveaway hanif?
Good luck ya,

http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

salam dri budak kampung
naek baseka dri sana ke sini
dtg nktempek sini

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

Salam, Hootoh datang ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Miss Chocolate berkata...

salam.. jalan2 sini :)
dari giveaway yg sma...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Ieja MdSah berkata...

dari segmen yg sama....goodluck!!!

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

Thanks bro hanif buat GA
Terima kasih pada yg sudi dtg BW, buat yg follow blog and G+, done follow u back

Leeza Dayasari berkata...

Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

link leeza :
http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

-moga terus sukses, terus berkunjung-

Unknown berkata...

remy dtg dari segmen yg sama...
gud luck!!!!

THE AUTHOR berkata...

Salam,
Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
Anda sudah berada di bloglist saya…
Hanif blog bloglist
Terima kasih sertai segmen saya
Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

Athirah Farah berkata...

hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


terima kasih <3

Unknown berkata...

singgah dari segmen yang sama..
selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

Gud luck yer..

Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

SYASYA @ SYAHIRA NADIA berkata...

salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
jom komen syasya pulak okeh

http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

~GOOD LUCK ~

THE AUTHOR berkata...

Updated terbaru:
Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
pergi ke:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

wantie berkata...

dari segmen yg sama
follow u
http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

selamat maju jaya dari :
http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

dtg dari segmen yg sama...good luck http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

done follow...

Unknown berkata...

Semangat nak BW punyer psl sampai x prasan ter bw blog sendri hahaha..
terima kasih buat yang BW blog saya dan rajin komen blog ini.
pada yang dah follow saya, saya dah follow balik
thanks a lot... luv u all

Unknown berkata...

hye salam perkenalan
done follow
http://misekin.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Unknown berkata...

Thanks and good luck.

Unknown berkata...

singgah balas kunjungan~~
happy blogging kak ^^

Unknown berkata...

Assalam..dan salam perkenalan..=)
husna singgah dari segmen yg sama..
selamat bersegmen ye..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Nadia Johari berkata...

hai dr segmen yg sme..dtg follow..good luck ok

http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.htm

Unknown berkata...

http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Minta maaf ye saya terlambat ke sini....

done follow sini no. 194

Ina ZaLinA berkata...

Sy ke sini membalas kunjungan. Good luck..

Rakan lain jemputla komen ..

http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny berkata...

hamba datang membalas kunjungan.. (^_^)

THE AUTHOR berkata...

Jalan-jalan Melihat senarai komen..
Kan segmen dah nak habis..hehehehe

aslin berkata...

Dari segmen yang sama....

http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Cik Nor berkata...

singgah dr segmen yg sama..:)

Nur Baiyah berkata...

Datang komen...
Balas kunjungan^^
http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

THE AUTHOR berkata...

Salam Satu Blogger.
Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
http://www.hanifidrus.my/
Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
Sila lihat senarai pemenang di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.