Sabtu, Jun 30

Lunch #1 At Pizza Hut

Lama rasanya aku ngan pn. Ana tak makan Pizza bersama. Adalah dekat setahun lebih (kalau tak silap akulah).Harini, Kami ke Giant mencari barang makanan untuk persediaan perkemahan anak Pn. Ana. Kebetulan aku ada menyebut mengenai nak makan pizza, Pn. Ana pun cadangkan untuk makan di restoran tu. Kebetulan pulak Pizza hut ada buat promotion lunch treat, so aku decide ambil lunch treat yang berharga RM 8.90 campur tax lebih kurang 10.90, makanan yang di tawarkan adalah single pan pizza, soft drink and soup of the day. 
Pizza Blur... ahaks
Air Citrus lime dgn upgrade RM 2jer
Oklah berbanding dari ambil menu biasa untuk seorang dgn makanan yang sama dengan harga RM 14.90 belum campur tax lagi tau.

Tiada ulasan: