Khamis, Disember 5

Akhirnya...

Assalamualaikum..

2 tahun lamanya aku menjadi Blogger, 2 tahun juga aku pilih Nuffnang untuk jadi Blog Advertiser aku, tapi aku cuma dapat ciputjer earning aku.. tapi sejak aku letak entry pasal vietnam sekali dengan tips-tips yang agak berguna untuk para pelancong Vietnam, ramai juga yang melawat blog aku. Unique visit pun kalau ikutkan banyak juga untuk sebulan. Aku buka nuffnang tengok CPUV aku tapi tetap kosong, yang ada cuma CPCjer.. aku jadi pelik, so aku buat keputusan untuk hantar ticket ke nuffnang bertanyakan mengenai CPUV. Yelah, CPUV means Cost Per Unique Visit, so bila ramai unique visit, so banyaklah dapat earningkan.. tapi, aku tak dapat ada untuk CPUVpun. Bila aku dah hantar ticket kat nuffnang, barulah ada satu, itupun dapat 1 sen jer.. Hmmm.. nasiblah.. nampaknya kena hantar ticket selalu kat nuffnang. Takpelah buat permulaankan.. nanti, kita cuba lagi...





2 ulasan:

hainom OKje berkata...

Betul Syaz....mmg selalu kena htr tiket ke Nuffnang...baru Nuffnang tahu kita wujud...okje pun lama dah tak htr tiket ni

Syaz Blackrose berkata...

tu psl.. saborjelah..