Isnin, Disember 16

Burger Bakar Abang Burn

Assalamualaikum...

Selalu aku baca kat Facebook pasal burger bakar Abang Burn. Tengok macam sedap sangat. Teringin sebenarnya tapi tak pernah berkesempatan nak pergi dengan Hubby aku. Macam berseleraje. Tempat yang aku pergi ni di cawangan Sunway, Petaling Jaya tempatnih, adik aku yang tunjuk kami ikut ajer... Sampaije, baunya menusuk kalbu. Kami order cheesy chicken, regular chicken dan cheesy lamb (betulke ntah namanya muehehehe hantam sajalah labu...) Simple sahaja presentationnya, hidang atas kertas burger dengan pinggan polystrene. letak burgerje duk terbalik-terbalik burgernya.

Burger bakar ayam yang biasa
Burger Bakar Cheesy Ayam
Burger Bakar Cheese Daging Kambing

Rasa not bad for ayam, tapi untuk kambing memang superb sebab dagingnya lembut. Berbaloilah dengan harganya huhuhu.. untuk yang bertingkek-tingkek aku tak rasa lagi setakat ni lah..presentationnya haru dipertingkek kat laie lah lopas nih...

2 ulasan:

Maria Firdz berkata...

popular burger nih... pnh la rasa sekali.. kenyang juga kna sbiji..

Syaz Blackrose berkata...

tuh psl.. puas hati jugak lah makannya..