Jumaat, Jun 14

BRAINSTORMING QE

Assalamualaikum..

Genap 4 hari kami berkampung di e-Library. Walaupun tak letih membuat kerja, tapi otak letih bekerja.. huhuhu.. nasib baik tak balik lambat jer.. kalau balik lambat masak aku macamni. Tapi tak taulah hari ni macam manakan. Kami target nak siap kan hari ni jugak sebab dah kena hantar report yang dah siap dibukukan. Kira hari ni last daylah untuk kami siapkan segala laporan yang ada. Pengsan aku. Semalam dah balik lambat. Harini kena finalisekan lagi. Bila laporan dah siap, nak siapkan presentation pulak.. adeh..

Tengoklah keadaan meja yang cukup berseph nih.. semua sumber nak di rujuk.

Update gambar semasa Brainstorming
Masing-masing tengah sibuk dan sedang bertungkus lumus membuat laporan mengikut tugasan masing-masing. Kecoh mulut minta itu dan ini. Library tak serupa library
Kusyuk Giler buat kerja..
Dah siap, masa untuk di nilai pula.. adeh pening.. sempatke dengan dateline nih..
Masa untuk menangkap gambar pula. Yang nih mak dara sibuk nak bergambar dulu ahaks...
Team QE kami.. Sweet sangatkan... (Uweks...) hahaha..
Gambar Cover Laporan kami... 

8 ulasan:

Isabel Diaz berkata...

Kesiannya akak..

hainom OKje berkata...

Tengok meja pun dah tau dah memang bizi hehe

Hanif Idrus berkata...

Kena buat analisis....kena buat presentation..huh....memang jenuh otak..kikiki

baby comel berkata...

aduhh banyaknya kerja nak kena buat :) sabar ye

nurul ezzatie berkata...

Datang sini nak jemput tuan tanah join segmen saya =)
http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/segmen-simple-topup.html

Syaz Blackrose berkata...

terima kasih isabel.. huhu kesian.kan..
jenuh bro hanif mmg jenuh tiap hari blk mlm nih... poning pala..
insyallah nurul adai berkesempatan akk join ek..

Mimi Azirah berkata...

sy tgk pun serabut...betul2 busy nih

Syaz Blackrose berkata...

aah mmg serabut