Selasa, Disember 11

Segmen #10: Pencarian Blogger Baru

Assalamualaikum...


Selangor cuti harini, bagi yang bekerja di Negeri Selangor sakanlah bercuti harini. Tapi kena ingat esok kena kerja. Pada yang menyambung cuti esok selamat menyambung percutian anda. Hari ini aku tak ke mana-mana pun, Hubby buat overtime nak cari rezeki tambahan untuk kami sekeluarga. Lagipun kat Klangni selalu hujan tengah hari. Sekarangni pun tengah berdentum dentam guruh dan kilat sambar menyambar, takut aku dibuatnya.

Selama 3 bulan tak join mana-mana segmen dan GA, akhirnya aku join jugak harini. Tengah Blogwalking dengan Bloglist aku kat sini, ternampaklah Cik Niera eh silap Pn. Niera aka Mrs. Safwan buat segmen. Terasa nak join pulak. Macam bestjer.. syarat utama yang buat menarik minat aku adalah Mempunyai follower di bawah 1000++ dan aku pulak barujer 155 itu pun kalau tak 157 tapi ada 2 orang yang dah unfollow aku huhuhu...



Syaratnya mudah jer.. jom tengok syarat yang di beri oleh Pn. Niera kita,

Syarat Utama
  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke sini
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.

Buat Kengkawan blogger yang tak ramai follower tu jom kita join beramai2.

wah.. dah ada pemenangnya klik sini untuk tengok 

28 ulasan:

Remy hazza berkata...

menarik... remy nak join jugaklah.... maklumlah...followers pun suam2 kuku....hu3

Syaz Blackrose berkata...

Jom.. kita meriahkannya

Farra Izzaty berkata...

jemput join:) http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Aety Hassan berkata...

Slm kenal kpd empunya blog. Kita dari segment yg sama. Done follow your blog here. Feel free to visit, comment & follow me back, http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html
TQ^_^

anismasrina berkata...

slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Cik Wieda berkata...

Assalammualaikum :) thank lawat blog saya . saya dah follow awak jgak . BTW , thank again sbb msukkan saya dlm bloglist awak :)

Nurliyana Zulkifli berkata...

Assalamualaikum , terima kasih singgah ^^
maaf lamabat balas kunjungan sibuk kuliah , moga berjaya.

nasriz fardisza berkata...

blogwalking sini...dr segmen yg sm...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Syaz Blackrose berkata...

Terima kasih menerjah saya kembali. pada yang terjah saya dan follow saya juga terima kasih bebyk.

saya akan cuba terjah semula dan follow balik mana yang saya tak terjah dan follow balik tu minta bgtau ye.

pada yang follow tu, andai blognyer tak dimasukkan dalam list sila info juga takut terlupa

Azwar Syuhada berkata...

Salam ,azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

secret of us berkata...

salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

Nurul Thahirah berkata...

follow balik ;)http://mrslullabies.blogspot.com/2012/12/pencarian-blogger-baru.html

Syiffa Roxy berkata...

Done follow back dri segmen yg sama :D

http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah berkata...

salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..klik >>

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurul Thahirah berkata...

awak , mintak maaf . saya lupa nak follow . terima kasih sebab ingatkan saya :) sekarang dh follow dan awak ditag http://mrslullabies.blogspot.com/2012/12/blog-aku-awesome.html

ecah berkata...

tq sudi datang follow ecah..ecah dah follow kamu..

Soffiya berkata...

salam , drop here , follow me , i will follow you back :) http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Farah Annur berkata...

dari segmen sama..done follow sini.

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

fatin alyaa berkata...

membalas kunjungan dari segmen sama..
http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.htm

Chekgu Anis berkata...

dah follow.. tq =)

teratai berkata...

Dtg dr segmen yg sama:)

wanie berkata...

salam hai... thanks sgt sbb sdi follow blog saya.. saya dah follow blog awk taw..=)

Aliz Elyce berkata...

Datang sini jugak :D

aisyah humaira' berkata...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

ainipin berkata...

Salam, dr segmen yg sme...sorry late reply..done follow ur blog..me from here..http://nurulainariffin.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Little Notes =) berkata...

Done follow back.
Btw, nice bog [=

sayangumiayah.blogspot.com

Pelengkap Rusuk Kiri berkata...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Dunia Wilma berkata...

Selamat berkenalan...
Maaf...Lambat balas kunjungan Syaz ^_^
Jadi follower #181

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

P/S: Terima kasih kerana telah memasukkan Wilma di dalam bloglist Syaz...Wilma pun dah masukkan blog Syaz dalam bloglist Wilma ya @ http://bloglistduniawilma.blogspot.com/