Jumaat, Julai 20

BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum...

Singgah kejap blog, nak update entri... ternampak pulak, segmen abg Ben Ashaarini, Dia ada buat Segmen Ben Ashaari:bloglist ramadhan. Hmm nampaknye entri yang lain kena tunggulah kejap ek pasalnya segmentni tutup tengah malam ni. Hmm nampaknye kenalah aku buat entri yang berjadual laginih...

Walaupun baru lagi dalam dunia bloggernih, aku nak cuba buat jugaklah. semoga menjadi hendaknya... Ish.ish..ish.. org sibuk preprare solta terwih, aku lak sibuk prepare untuk segmen.. Ahaks...
So Tara....

Halamak header abang Ben dah bertukarlah... nampak akan kematangannya seseorang yang bergelar AYAH....

Dalam segmen beliau ada menyuruh aku nyatakan sebab kenapa korang perlu pilih blok aku. Hmm Kenapayer...

Kenapa Korang Perlu Pilih Blog Saya?

i. Sebab Saya (ahaks..sopannyer aku...) ni orang baru dalam dunia blog (budak baru blajalah katakan...)
ii. Saya rajin melawat blog rakan2  yang saya follow, walaupun tak update blog.
iii. Saya akan follow balik andai korang follow saya
iv. Insyallah... saya akan cuba update selalu entri blog saya selagi line internet dapat saya capai (almaklumlah.. kalau balik Beruas, susah nak dpt line internetni)
v. Blog sayanih, takdelah menarik/seronok sangat untuk dibaca, tapi masih mencuba untuk menjadi yang tertarik dan menyeronokkan..

ahaks.. panjang lebar.... segmen aku nih.. idea tgh mencurah2nih... hehehe...


Salam Ramadhan dan selamat berpuasa....

*Jom kita bertukar link, Tinggalkanjer komen ek


48 ulasan:

Kekzamanis berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Unknown berkata...

Anda berminat untuk menukar link dengan saya?

http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

Penulis berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com

dya nasir berkata...

dya setuju..dh letak dalam bloglist..:D
follow sini..

p/s: blog akak pun blh jdi akak comel tau..:D cuba akak cri background cute2 mesti blog akak jdi kiut..:D

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist..teruskan ber'blogging'..

Errah Najwa berkata...

salam ramadhan kak..yer errah sudi..dah listkan dalm blog list errah dah blog akak..=)

saljuhumairah berkata...

ya saya berminat,

tq sudi berkunjug.. salam ramdhan..
dah masukkan dlm senarai..

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Unknown berkata...

saya terima tawaran anda ^_~

www.anisfadliyana.blogspot.com

dah masuk awk dlm bloglist.check ea

Ayiesha Sani berkata...

anda sudah berada di my bloglist sy:-)
http://ayieshasani.blogspot.com

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Salam ramadhan :)
Ya saya berminat :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
terima kasih :)

jaakechik berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

btw done follow u dear...

MaisarahSidi berkata...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Solehah Shamsuddin berkata...

baiklah.its ok kak.solehah dh msukkan blog akak dlm bloglist

Reena Sidek berkata...

yup... sy berminat dgn tawaran awak...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam Ramadhan...:D

Unknown berkata...

Ya .. Saya bersetuju & Saya dah masukkan awk ke bloglist sy .. TQVM

nursuriani berkata...

berminat.
sila wat spot cek di sini ya :)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

ERAZ FADLI berkata...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

YA, SAYA BERMINAT

Wada Harun berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

Unknown berkata...

ok saya setuju , saya dah masukkan awaj dalam bloglist saya . nanti g tau ea kalau awak pon da.

cik.einaaa berkata...

Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

Eyqa Hasnan berkata...

ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

Awanama berkata...

"YA SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA" dan blog anda telah tersenarai dalam bloglist http://i-love-pooh4ever.blogspot.com/

Mrs. Abi berkata...

iye sy sudi sangat2...thanks akak :)
salam ramadhan....

Unknown berkata...

CikOdah setuju dan terima tawaran awk,cikOdah dah follow awk and u're on my list..

saljuhumairah berkata...

tqvm...
dah masukkan dalam senarai... selamat berpuasa...

saljuhumairah berkata...

ya, saya berminat dengan tawaran anda

Unknown berkata...

hey salam ramadhan saya terima tawaran anda :) done follow here


http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

iskandarX berkata...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Dah add kalau takder reply me ok?

careno berkata...

ya.. saya bersetuju... dah listkan blog u pun... TQ
jom joint my GA..

http://marqiscareno.blogspot.com/

Kekzamanis berkata...

Accepted! Terima kasih! Check Bloglist k! Salam Ramadhan & selamat berpuasa.. ^_~

JQ berkata...

ya berminat. sudah update list

Aimacomel berkata...

tawaran itu diterima dgn hati terbuka.. baby dh follow sini juga.. dan dah masukkan jgk link anda dlm bolglist baby ;)

Syukri Mohtar berkata...

saya berminat dan dah dimasukkan dlm bloglist ramadhan..
jom tuka link :)

http://syuk6692.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Lokman berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://lokmanramli.blogspot.com/

AyueJean berkata...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Unknown berkata...

ya berminat... dah letak link kamu... Assalam...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ahmad zikron berkata...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

MaisarahSidi berkata...

ye, sy berminat :)

sy da masukkn blog anda dlm list sy :)

http://maisarahmyblog.blogspot.com/

Fieza Sani berkata...

Yea saya setuju..dah masuk awak dalam senarai bloglist Ramadhan..Salam Ramadhan.. :D

Fieza Sani berkata...

Salam Ramadhan..Dah folo n masukkan blog awak dalam senarai bloglist Ramadhan..

Pka Rahim berkata...

ya pka berminat. ur link listed :))

Lokman berkata...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Waalid5035 berkata...

wslm

Ya,waalid berminat..link kamu dah waalid letak dalam bloglist mahabbah ramadhan..^_^

kisah si dairy berkata...

da follow dari segmen yang same
thank you
salam ramadhan

Kasih Juju berkata...

maaf lambat respond.
ya saya berminat :)

E Y C H A berkata...

maaf lambat respond..weekend balik kampung..hehe..!! add dlm bloglist saya sudah...add me pls :)

http://norafesa.blogspot.com

Unknown berkata...

ya.saya berminat.thanks

http://craftynieya.blogspot.com

mama solehah berkata...

jemput blogwalking ke link saya ya kawan2:
http://vitaminderoyale.com
kita tukar link ya :)