Jumaat, Julai 20

BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum...

Singgah kejap blog, nak update entri... ternampak pulak, segmen abg Ben Ashaarini, Dia ada buat Segmen Ben Ashaari:bloglist ramadhan. Hmm nampaknye entri yang lain kena tunggulah kejap ek pasalnya segmentni tutup tengah malam ni. Hmm nampaknye kenalah aku buat entri yang berjadual laginih...

Walaupun baru lagi dalam dunia bloggernih, aku nak cuba buat jugaklah. semoga menjadi hendaknya... Ish.ish..ish.. org sibuk preprare solta terwih, aku lak sibuk prepare untuk segmen.. Ahaks...
So Tara....

Halamak header abang Ben dah bertukarlah... nampak akan kematangannya seseorang yang bergelar AYAH....

Dalam segmen beliau ada menyuruh aku nyatakan sebab kenapa korang perlu pilih blok aku. Hmm Kenapayer...

Kenapa Korang Perlu Pilih Blog Saya?

i. Sebab Saya (ahaks..sopannyer aku...) ni orang baru dalam dunia blog (budak baru blajalah katakan...)
ii. Saya rajin melawat blog rakan2  yang saya follow, walaupun tak update blog.
iii. Saya akan follow balik andai korang follow saya
iv. Insyallah... saya akan cuba update selalu entri blog saya selagi line internet dapat saya capai (almaklumlah.. kalau balik Beruas, susah nak dpt line internetni)
v. Blog sayanih, takdelah menarik/seronok sangat untuk dibaca, tapi masih mencuba untuk menjadi yang tertarik dan menyeronokkan..

ahaks.. panjang lebar.... segmen aku nih.. idea tgh mencurah2nih... hehehe...


Salam Ramadhan dan selamat berpuasa....

*Jom kita bertukar link, Tinggalkanjer komen ek


48 ulasan:

Misz Mieza berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Zaza berkata...

Anda berminat untuk menukar link dengan saya?

http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com

dyabunga berkata...

dya setuju..dh letak dalam bloglist..:D
follow sini..

p/s: blog akak pun blh jdi akak comel tau..:D cuba akak cri background cute2 mesti blog akak jdi kiut..:D

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist..teruskan ber'blogging'..

Errah berkata...

salam ramadhan kak..yer errah sudi..dah listkan dalm blog list errah dah blog akak..=)

saljuhumairah berkata...

ya saya berminat,

tq sudi berkunjug.. salam ramdhan..
dah masukkan dlm senarai..

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Cik Anis berkata...

saya terima tawaran anda ^_~

www.anisfadliyana.blogspot.com

dah masuk awk dlm bloglist.check ea

Ayiesha Sani berkata...

anda sudah berada di my bloglist sy:-)
http://ayieshasani.blogspot.com

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Salam ramadhan :)
Ya saya berminat :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
terima kasih :)

jaakechik berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

btw done follow u dear...

♥ Maisarah Humaira ♥ berkata...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Solehah Shamsuddin berkata...

baiklah.its ok kak.solehah dh msukkan blog akak dlm bloglist

Masz Sidek berkata...

yup... sy berminat dgn tawaran awak...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam Ramadhan...:D

AimanAziz berkata...

Ya .. Saya bersetuju & Saya dah masukkan awk ke bloglist sy .. TQVM

Sue PeLik berkata...

berminat.
sila wat spot cek di sini ya :)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

Mr. E'raz Fadli berkata...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

YA, SAYA BERMINAT

Siti Wardah berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

cincin permata berkata...

ok saya setuju , saya dah masukkan awaj dalam bloglist saya . nanti g tau ea kalau awak pon da.

kechixx hussain berkata...

Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

Eyqa Hasnan berkata...

ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

ema_like you berkata...

"YA SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA" dan blog anda telah tersenarai dalam bloglist http://i-love-pooh4ever.blogspot.com/

Mrs. Abi berkata...

iye sy sudi sangat2...thanks akak :)
salam ramadhan....

CikOdah Gebu berkata...

CikOdah setuju dan terima tawaran awk,cikOdah dah follow awk and u're on my list..

saljuhumairah berkata...

tqvm...
dah masukkan dalam senarai... selamat berpuasa...

saljuhumairah berkata...

ya, saya berminat dengan tawaran anda

ieka farhana berkata...

hey salam ramadhan saya terima tawaran anda :) done follow here


http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah berkata...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Dah add kalau takder reply me ok?

careno berkata...

ya.. saya bersetuju... dah listkan blog u pun... TQ
jom joint my GA..

http://marqiscareno.blogspot.com/

Misz Mieza berkata...

Accepted! Terima kasih! Check Bloglist k! Salam Ramadhan & selamat berpuasa.. ^_~

Cik Jajika berkata...

ya berminat. sudah update list

babycomel berkata...

tawaran itu diterima dgn hati terbuka.. baby dh follow sini juga.. dan dah masukkan jgk link anda dlm bolglist baby ;)

Syukri Mohtar berkata...

saya berminat dan dah dimasukkan dlm bloglist ramadhan..
jom tuka link :)

http://syuk6692.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://lokmanramli.blogspot.com/

AyueJean berkata...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Ikmal berkata...

ya berminat... dah letak link kamu... Assalam...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

zikron berkata...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

♥ Maisarah Humaira ♥ berkata...

ye, sy berminat :)

sy da masukkn blog anda dlm list sy :)

http://maisarahmyblog.blogspot.com/

aquagugurl berkata...

Yea saya setuju..dah masuk awak dalam senarai bloglist Ramadhan..Salam Ramadhan.. :D

aquagugurl berkata...

Salam Ramadhan..Dah folo n masukkan blog awak dalam senarai bloglist Ramadhan..

Pka Rahim berkata...

ya pka berminat. ur link listed :))

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Waalid5035 ™ berkata...

wslm

Ya,waalid berminat..link kamu dah waalid letak dalam bloglist mahabbah ramadhan..^_^

Siti Rohaida berkata...

da follow dari segmen yang same
thank you
salam ramadhan

sukagelak berkata...

maaf lambat respond.
ya saya berminat :)

E Y C H A berkata...

maaf lambat respond..weekend balik kampung..hehe..!! add dlm bloglist saya sudah...add me pls :)

http://norafesa.blogspot.com

Crafty Nieya berkata...

ya.saya berminat.thanks

http://craftynieya.blogspot.com

mama solehah berkata...

jemput blogwalking ke link saya ya kawan2:
http://vitaminderoyale.com
kita tukar link ya :)