Ahad, Julai 22

Segmen: Bloglist Ramadhan #2

Assalamualaikum..,

Tengah sibuk duk terjah2 blog orang, terbaca plak dari blog babyaimacomel, pasal dia masuk segmen Bloglist ramadhan oleh si pendekar malaya Aku Si Jebat. Hmm.. baca entri si jebat, mudah jer caranyer.. tak susah manapun.. cuma letak header si jebat dan tinggalkan link. Tanpa berfikir panjang, aku pun nak masuk gak lah. Kalu korang nak masuk gak, boleh klik kat SINI




Singgah-singgahlah ke Blog saya yang tak seberapanih, andai anda follow saya, saya akan follow balik...





*jom la join... (dah ketagih join segmen lak huhuhu). 
* Dengan harapan boleh tambah sahabat blogger (follower) 

14 ulasan:

Mohd Billy berkata...

as'salam...
thanks join segmen jebat..rajin2la BW rakan yg lain ye hehe... slmt berpuasa :)

nis berkata...

follow blog awk.jempot ke blog saya

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

Mohd Billy berkata...

salam ramadan..tq join segmen

Papa Mifz berkata...

salam kenal...

selamat bersegmen yer...:)

hainom OKje berkata...

Datang dari segmen yg sama 'akusijebat' Shaz... salam ramadhan!

IeraAzizi berkata...

sy follow akk ye...keep in touch =)

Mrs. Abi berkata...

akak, saya tak paham kenapa link blog akak kt bloglist sy, bila click dia jd blog not found....sy dh byk kali tukar link yg betul, tp still jd jugak...

sepatutnya mcm ni kan :
http://4i5y4tuberose.blogspot.com/

tapi bila masuk dlm list, dia jadi :
http://415y42.blogspot.com/

Iam Yanty berkata...

Salam ,

Selamat menunaikan ibadah puasa.Salam Ramadhan.

Follow sini dari segmen yang sama. Do keep it touch.

Emas Putih berkata...

Bw here :)
http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

Emas Putih berkata...

Bw here :)
http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

Cendol berkata...

oh nak join segmen ye..jom le join segmen blogwalking ramadhan :)
salam ramadhan al mubarak! tenkiu follow cendol..cendol follow sini juge!

ajos safian berkata...

folo me back yeah..http://ajoschannel.blogspot.com

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Hai.. jalan2 dari segmen yg sama.
http://lokmanramli.blogspot.com/

LB berkata...

terima kasih laat LB tadi

http://labyrinthandherworld.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

kita dah folo awak balik :) take care