Sabtu, Julai 28

Segmen #4 Up Follower by Lieya Syaira

Segmen lagi... Kalini di anjurkan oleh miss lieya



antara syarat-syarat by miss lieya adalah:-
  1. WAJIB follow blog lieya yang tak seberapa nie. [support la sikit]
  2. Click sini dan sini. :D [untuk tambah duit pocket yang tengah kering kontang nie]-tunggu sampai habis loading ye. ;D
  3. Buat 1 entry dengan tajuk SEGMEN UP FOLLOWER BY LIEYA SYAIRA
  4. Copy header lieya yang tak berapa nak cantik di atas tue dan tampal di entry anda.
  5. Submit url entry anda di kotak komen kat bawah nie sebelum 5/8/2012.
  6. WAJIB follow peserta lain yang menyertai segmen nie. dengan cara anda hendaklah ke blog-blog yang menyertai segmen ini dan tekan button follow dan tinggalkan jejak anda di blog-blog tersebut. :D
dah klik sana-sini, dah buat post, tinggal nak follow org jer.. 

Anda follow saya, saya follow anda juga...

18 ulasan:

Lieya Syaira berkata...

thanks sudi join. :)
good luck dear.

AINI CHE DIN berkata...

datang membuat kunjungan balas dari segmen yg sama...salam ramadhan

http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

Nurakmaniza berkata...

dari segmen yg sma..oready follow u...come n visit my blog..klau sudi follow skali :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

✿ Nani ツღ berkata...

#60 follow here... ( Y|N )

balqis fatini berkata...

dari segmen yg same ..
http://cheritabalqis.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

Engku Muzahadin berkata...

Membalas kunjugan dan follow sini. Salam Perkenalan...

Kiko Chris berkata...

salam perkenalan...dr segmen yg sama...done follow u
http://ellychris.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

سو هايده berkata...

Assalamualaikum.. salam perkenalan..
http://mustasya.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

Ratu Lissa berkata...

thanks singgah ;) follow sini balik #65 :D

Syaz Blackrose berkata...

Terima kasih buat mereka yang reply kunjungan saya ke blog-blog, dan terima kasih juga sebab sudi untuk follow saya. jasa kalian amatlah di kenang

Waalid5035 ™ berkata...

salam ziarah..waalid folo sini..^_^

http://permataperjuangan.blogspot.com/

lokman berkata...

datang dari segmen yg sama... ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

jemput juga sertai segmen pertama saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/

Hanif Idrus berkata...

Salam,
Datang http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html
Kita dah kenal kan

TAL94 berkata...

saya dari segmen yang sama , done follow awk punya blog , follow me back .. tq ..http://talhahhassan.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

rafflesia berkata...

as-salam,
saya datang dari segmen yang sama, jemput ke blog saya :) salam Ramadhan, salam kenalan :)
http://rafflikes.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

atieynyunie berkata...

Salam ramadhan.. jemputlah ke blog sy.tq
http://coretan-atieynyunie.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

Linda Zehan berkata...

Dari segmen yg sama...^^

Jemput join segmen LZ

http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

Lystra Lily berkata...

Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html