Ahad, Julai 29

SEGMEN #5 : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!


Assalamualaikum...

Hmmm... dah takde citer nak tulis arini  & takde yang menarik berlaku harini. Jadinya, join segmen ajelah. 

Tujuan Misz Mieza buat segmen adalah untuk mempromosi blog2 macam blogni, di samping menambah kenalan, selain menambahkan peluang untuk meningkatkan trafik ke blogni.
Mulanya ingatkan segment tutup dah, memamang tak perasan langsung yang tang bulan OGOS plus, lupa pulak yang kita tak cecah lagi bulan 8, Hehehehe.. so memandangkan dateline segmen tutup pada 25 OGOS 2012, apalagi, gatallah tangan, menggedik2lah hati nak join gak....

so, jom join beramai, lagi ramai lagi meriah.... Klik Sini utk tau lebih lanjut

9 ulasan:

Misz Mieza berkata...

Terima kasih sudi join segmen MM..

Senarai nama peserta minggu kedua dah dikemaskini. If ada yang tercicir, sila maklumkan kepada MM ye.. ^_~

MOHON SEMAK LINK ANDA DI SINI

Hanif Idrus berkata...

Datang mencelah dari Zon Permaisuri Chomel
Salam kenal..
Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist-klik sini
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

Azian Elias berkata...

salam kenall..

good luck ye..

Hanif Idrus berkata...

Thanks letakkan saya dalam bloglist
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

Zaidalifah Hussin berkata...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

Salam perkenalan...dr segmen yg sama..happy BW done follow u...jom follow back TQ:)

lokman berkata...

Assalamualaikum, datang ke sini dari segmen yg sama.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

amalina husna berkata...

husna singgah sini..
jenjalan petang sementara tunggu berbuka..=)
juga dari segmen yg sama..
jemput singgah..^^V
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promote-blog-anda.html

Isabel Diaz berkata...

Dr segmen yg sama..

Happy BW done follow u..

Jom follow back TQ :)

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

Tanpa Nama berkata...

moncler
Blogger: FirDauSy CiLiKkU - Catat Ulasan